Over mij


Bij het ontwikkelen van een professionele website speelt webdesign, oftewel het ontwerp, een grote rol. Dit is immers de uitstraling die je geeft aan je internetpagina. Web Design Lucien gaat graag voor u aan de slag.

Klant is koning

Of het nu om een kleine website gaat of een grote internetwinkel. De uitdaging blijft hetzelfde en voor mij is iedere klant even belangrijk.

 

Door mijn creativiteit van de laatste jaren probeer ik dat over te brengen in websites, visitekaarten, flyers en Posters/Plakaten als u een wens heb laat het mij dan even weten. We komen best tot een goede deal, mijn passie is ook nog fotografie(zie ook Fotovenlostad) en dit in combinatie met Web Design.

 

 

 

 

 

 

Auteursrecht:

Respecteer het auteursrecht op foto's. Vraag altijd toestemming aan de fotograaf als u een foto wilt gebruiken, vertrouw hierbij niet op de mededeling van anderen. Maak altijd duidelijke afspraken over gebruik en vergoeding. Gebruik de foto alleen voor afgesproken doeleinden. Vermeld altijd de naam van de fotograaf bij de foto. Gebruik een foto niet als u niet weet wie de maker is. Bewerk of verknip een foto niet zonder toestemming van de fotograaf. Let ook op de rechten die anderen op een foto kunnen hebben. Geef de fotograaf altijd een bewijsexemplaar van de publicatie.